Learning through play!

 

“Learning through play” és un concepte que fa referència a motivar, divertir i captivar els infants i desenvolupar-ne la creativitat i imaginació, alhora que es familiaritzen amb la llengua anglesa. A través del joc i d’exercicis que diverteixen a l’infant es pot aconseguir un coneixement molt bo de la llengua.

L’aprenentatge a través del joc també és una fantàstica manera de conèixer les capacitats que un alumne pot tenir.

Pensem que cal revaloritzar l’acció de jugar, de canalitzar el joc cap a un element de suport dins l’aula i de desenvolupament del coneixement. Tot allò que podem aprendre mentre juguem s’interioritza per sempre i el que és encara més important, d’una manera natural.

Característiques

Motivació

Motivar, divertir i captivar els infants i desenvolupar-ne la creativitat i imaginació, alhora que es familiaritzen amb la llengua anglesa.

Dramatització

La dramatització (teatre) també és una part del curs. En aquestes obres els nens i nenes hi participen activament.

Metodologia

Adquirir una nova llengua a través del joc i així aprendre d’una forma divertida i amena. Fem servir una metodologia a través dels contes, jocs, manualitats, cançons, material digital i interactiu.

Contes

Treballem amb contes. Els nens i nenes adoren els contes, desperten la seva imaginació. Els infants adquireixen els coneixements dins un context lúdic i familiar.

Jocs

A més dels contes, els jocs que fem a la classe inclou jocs d’observació, jocs simbòlics, jocs orals i jocs que demanen respostes físiques i comunicatives.

Ajuda

Ajudem als nens i nenes a que es comuniquin en anglès o que entenguin i reconeixen la llengua