Qui som?

Open Class Language School és una escola d’idiomes situada al centre d’Esparreguera i funcionant des del mes d’abril de 1999. Portem 17 anys formant gent amb inquietuds a l’hora d’aprendre o de millorar una llengua.

Què fem?

Ensenyem anglès a gent de totes les edats i preparem també als nostres alumnes per fer exàmens oficials de Cambridge. També oferim traduccions, serveis a empreses i classes 1 to 1.

Com ho fem?

Ensenyem anglès utilitzant diferents mètodes sempre adequats a cada edat. Utilitzem cançons, jocs i altres estratègies per tal que l’alumne interioritzi i practiqui la llengua anglesa a la vegada que s’ho passa bé a l’aula.

Open Class per dins...

Aquestes són algunes de les imatges de Open Class Language School per dins. Disposem d’aules per tot tipus de grups i per classes individuals, així com també d’aules adaptades a les necessitats dels més petits on podran jugar mentre aprenen anglès.

 

Concursos interns...

A més a més de l’ensenyament de la llengua, també organitzem concursos i activitats pels nostres alumnes, normalment ho fem coincidint amb dates senyalades de la cultura anglesa i també de la nostra. Activitats extres quan arriba Halloween o Sant Jordi en són un exemple.

Projectes de trimestre...

En ocasions i depenent de l’edat del grup, treballem temes concrets de gramàtica i vocabulari a partir d’un projecte que es durà a terme durant un trimestre. Recentment hem treballat en organització d’una agència de viatges on els alumnes treballaven temes concrets.

Uneix-te al nostre equip

Si vols unir-te a l’equip d’Open Class Language School, posa’t en contacte amb nosaltres a través de info@openclassls.com enviant el teu currículum i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.